Directionare

Pentru situatiile in care destinatia mai multor incinte, dintr-o cladire, impune protectie la incendiu, se poate adopta o instalatie de stingere a incendiilor care sa poata fi directionata catre una din incintele protejate. Instalatia pentru stins incendii va functiona directional. Aceasta posibilitate diminueaza costurile prin faptul ca in loc sa se adopte cate o instalatie pentru fiecare incinta, se adopta o singura baterie de butelii, pentru cea mai mare incapere, iar descarcarea agentului de stingere va fi directionata catre incinta afectata de un incendiu.

 

Instalatie de stingere cu directionare

Stingere cu directionare

Pentru astfel de situatii este necesara o analiza tehnica inca din faza de proiectare pentru a stabili ce cantitati de agent de stingere sunt necesare pentru fiecare incinta in parte. Implementarea acestui tip de instalatie se face prin adoptarea unui panou directional cu robineti care deschid calea de „curgere” (directionare) catre zona afectata. 

  • Avantoajos economic
    Panoul directional micsoreaza numarul de butelii necesare stingerii incendiului reducand astfel costurile generate de mentenanta si/sau incarcare/reincarcare agent de stingere.


Instalatie de stingere cu directionare
Directionare

 

 

Completarea şi trimiterea formularului nu va implică financiar şi/sau contractual, scopul fiind stabilirea contactului.
Datele sunt expediate la adresa de e-mail office@tehnicgaz.ro, nefiind stocate în baza de date.
toate câmpurile sunt obligatorii

Directionare

Cerere Informații

sunt de acord cu termenii și condițiile, politica GDPR.